lørdag 27. juni 2009

ScrapMagasinets utfordring nummer 12


Mitt bidrag til ScrapMagasinets Reader Challenge #12

Det skulle handle om blomster......

Her er mitt Monsterkort med blomsterprakt.

Stempelet har jeg kjøpt her,

Det er selveste monsterkongen....

Kortet måler 15 cm x 15 cm og er i Bazill.  Forsiden er brettet halvveis tilbake på 7.5 cm. Pyntepapiret er fra MAJA DESIGN, og heter sensommer.  Jeg har brukt mine nye (!) dies fra Spellbinder, roser fra Wildorchidscraft, 

Hvite blomster fra Greenhouse, og egenproduserte retroblomster, satt sammen med stilken på rosen, som er rullet rundt en strikkepinne.

På baksiden har jeg steplet med et personlig stempel-også kjøpt hos Scrapmagasinet.

Bryllupskort med forelskede kuer
Et bryllupskort laget etter inspirasjon fra en dyktig kortlager på Rubberstamps Forum, husker desverre ikke hvem....

Husker heller ikke hvor stempelet kommer fra.... - men papiret er i hvertfall fra Papirdesign. Blomsten har jeg satt sammen av litt forskjellig... alle motivene er embosset med clear-embossing etter stempling - og jeg har svertet kantene og "fargelagt" med Distress Ink - worn lipstick.  Inni kortet har jeg tørrembosset med en pregeplate fra Cuttlebug - og hjertene er utstanset fra QuickKutz.

torsdag 25. juni 2009

Mitt bidrag til sukkersøtt sin utfordring nummer 45
Mitt bidrag til sukkersøtt sin utfordring nummer 45

Oppgaven var lag et monokromatisk kort.  Mønsteret til esken fant jeg hos Inky Wings.

Jeg har brukt lilla Bazill og håndtak fra 7gypsies.

lørdag 20. juni 2009

Et enkelt Sahra Kay kort


En venninde fargela et Sahra Key motiv - og jeg måtte lage et kort av det og sende det til henne.

Avslappende pusekatt
Et nytt bestillingskort.  En venninde ønsket seg et kort med motivet fra Penny Black av pusekatten som slapper av i BH'en.  Samt at hun gjerne ville ha med visdomsordet: Venner er som stjerner - det er ikke alltid du ser dem, men du vet at de alltid er der.

Pusen er fargelagt med promarkers - det er Nillepapir som er brukt som paneler.

Når jeg skulle montere det sammen syntes jeg at pusen ble litt stor, så jeg fant på å bruke det inni - og lage en "flik" av den som skjuler et Venn og Klem stempel fra Kreativ hobby.

Ganske kreativt til meg å være....

Et kort til en kjæreste
En venninde ba meg lage et kort til kjæresten hennes som fyller år.  Jeg benyttet sjansen til å prøve en av bretteteknikkene til Marianne som hun viser i StampARTic ( her )

Lagde det ganske enkelt uten for mye pynt.  Brukte knapper til å låse det med, og de samme knappene inne i blomstene.  Fikk også brukt den nye "diesen" min fra Sizzix (som er så lang at jeg ikke vet hvordan jeg skal nytte meg av hele på en gang....)

mandag 1. juni 2009


En gavepose jeg gav til en venninde for litt siden.  Den ble fyllt med små kort(10x10cm) en "Bind it all post it holder"  og twist.