fredag 30. oktober 2009

Konvoluttkort til en 18 åring.


Fikk en bestilling i dag. Et jentekort til en 18 åring. Det som er morsomt er at det er en venn av sønnen min som har bestillt det. Artig at guttene ønsker å gi bort hjemmelagde kort. Har tenkt å skrive navnet på jubilanten til venstre på konvolutten.

tirsdag 27. oktober 2009

Et grønt julekort.

Et konvolutt kort denne gangen. En fin måte å bruke alle de fine julearkene som er like fine på begge sider - og som det smerter en gjerrig sjel å lime på et annet ark....

søndag 25. oktober 2009

Blog Candy hos MADAM

Prøver lykken hos Madam. Hun har en flott blogcandy. Den finner du her.

lørdag 24. oktober 2009

Flere kort fra Ski treffet.


Flere kort jeg laget på Ski-treffet


Dette er med bilder fra Minnehjørnet. Det er utfordringskort. Det ene kortet skulle være med overvekt av hvitt - og det andre skulle være julekort uten bruk av de vanlige fargene rødt-grønt.

KORT JEG LAGDE PÅ SKI-TREFFET

Her er et knippe av kort jeg lagde på Ski-Treffet. Forøvrig noe av det beste jeg har vært med på...kostlaging og prating/utveksling av ideer...Også full pensjon da! Alle ære til arrangørene.

lørdag 3. oktober 2009

Kort til kollega som slutter


Her og her har jeg funnet innspirasjon til dette kortet.  En kollega slutter i CargoNet og begynner i Flytoget.  Han har mange interesser (jakt-flyging-motorsykler-vin bl.annet)og det var i grunnen lett å pynte kortet.