mandag 15. februar 2010

Flere kort fra Mjøstreffet


Birgit kjøpte Cowboy stempel på Unik Hobby også fikk hun masse charms av en koselig dame.. på treffet - jeg lagde en bakgrunn og brukte lånte ting...

StampscapeSå noen stampscape som jeg laget på treffet. De er ennå ikke montert på kort. Det er artigere å lage de enn å montere de. Det er 3 10x10 kort. På det ene med hytta har jeg brukt Promarkers til å fargelegge med og det gikk greit.

Mjøstreff februar 2010
Var på Mjøstreff på Hamar i helgen. Det var et koselig treff - og kan virkelig anbefales Her er de kortene jeg lagde til utfordringene:

1) Kun lov å bruke svart hvitt - her har jeg brukt punch fra Martha Stewart til å lage "kakeserviett" og jeg har brukt stempel fra Penny Black (Lets Play) som er stemplet i svart og embosset med clear embossing.
2) Skisse - her har jeg bruk den søte pusen fra Motivet, som er et digital stempel, og som var gratis å laste ned her.
3) Vintage - papir fra 3ndypapir.no som jeg har svertet(vintage photo), revet og stemplet med et tekststempel fra Panduro. Det samme stempelet brukte jeg på den store blomsten. Blomstene og blonden er i tillegg sprayet med en blanding av et par dråper fra refillen til vintage photo + perfect pearl + vann - laget i en minimister. Oppe i venstre hjørne har jeg stemplet med en svirl fra NorthStar sitt stempel - den brosjen laget jeg (etter tips fra Birgit...) ved å ta en bit av bakgrunnsarket og legge inn og dekke det til med Diamond Glaze.

torsdag 11. februar 2010

Nydelig pusekatt fra Motivet


Motivet har lagt ut en freebee. Du finner den her. Måtte prøve den på et 10x10 kort.

onsdag 10. februar 2010

10x10
3 nye 10x10 kort.

mandag 8. februar 2010

Et 10 x 10 kort.


Er fullt i gang med restekort. Har stemplet bilde fra Stampers Anonymus på en "serviett" jeg har laget ved hjelp av Martha Stewart sine puncher - around the page.Nytt tag kort


Har som mål å bruke opp endel gammelt papir. Her har jeg kjørt et tykt papir gjennom en av Cuttlebug sine pregeplater. Deretter har jeg svampet det med Distress ink Fired Brick. Selve tagen er embosset (Adirondack sort pigment blekk og clear embossing) med et stempel fra Paper Artsy.

søndag 7. februar 2010

En siste tag i kveld..


På tag'en har jeg distresset med Ranger sin embossing, vintage photo. Jeg så først en tutorial på youtube - og gjorde likeså. Blant annet skulle boksen ristes - etter at det var embosset måtte papiret bli kaldt - også skulle man stryke med fingeren over det embossede bilde for å få bort overflødig pulver - ble mye finere nå enn de andre gangene jeg har prøvd....Bildet er også fargelagt med promarkers gull (perlekjede og tallene) Den samme pennen har jeg fargelagt med inne i blomstene på panelet. Dette panelet var i utgangspungtet lysegrønt - det fargela jeg med distress ink og svamp - fired brick. Du hvor kreativ jeg har vært i dag....

To nye tag kort.Har brukt sider fra gamle noetark og et gammelt atlas(kjøpt på en bruktbutikk).

Eksprementering med distress ink

Er syk...og har sett mye på YOUTUBE tutorials. Her er mine første forsøk (vel ikke første - de gikk i søpla)
I mangel av Tags - har jeg kuttet de til selv - 6x12cm. Selve kortet er 14,5x20,7(A5) og bretta inn på 9cm.
Jeg har stemplet TimHolz distress ink på min "hot stuff" plate, sprayet med litt vann, lagt tagen nedi dette, tørket den med varmepistol, svampet på mere blekk, stemplet litt. Har stemplet med Adirondac sin svarte pigment ink pute og embosset motiv med clear embossing. Mye av inspirasjonen har jeg funnet her hos Tassycraft. Har sprayet litt med glimmer mist(også på pyntebånd og den "nettingen"). Har farget bånd med distress ink. Har tørrembosset en sommerfugl fra Quick kutz - deretter brukte jeg en pearl dabber på den - lot den tørke og skrapte bort pearl på de høye pungtene-svampet deretter med distress-sprayet med vann og tørket bort blekket som var over pearl malingen - dette kan du se hvordan er gjort her av Tim Holz. For å få brads i riktig farge, har jeg embosset de. Som paneler har jeg brukt forskjellig papir med struktur som jeg har kjøpt for leeeenge siden - som ikke hadde rett farge og som derfor bare har blitt liggende.
Har lekt meg med perfect pearls - kort sagt - jeg har hatt det moro og er veldig skitten på fingerne....

mandag 1. februar 2010

Flere eksempler på StampscapeFlere eksempler på Stampscape
Eksempler på Stampscape

Disse bukkene er fra Penny Black - og jeg ble inspirert av denne videoen på Youtube.