lørdag 27. mars 2010

Kurv






Hadde lyst til å lage en kurv av et 30x30 cm stort kort også - mamma og pappa har flyttet - og det ble en kurv med gretulerer med nytt hjem til de..

Påske kort




Et bestillingskort - det skulle være både påske og bursdag på en gang...Prøvde meg på et staffelikort.

søndag 14. mars 2010

Kurver fra Ski-treffet i mars 2010



En annen type kurv. Denne er laget av et 21x21 cm pynteark. Arket er delt i 9 like store felter og brettet til en kurv. De andre laget 30x30 basill kurver som de pyntetn veldig fint - jeg laget denne for å huske malen - må prøve å lage en stor senere!

Kurver fra Ski-treffet i mars 2010



Fikk også annen inspirasjon på treffet, blant annet denne lille kurven. Den er bare 10x7 cm. Utsiden er en spellbinder dies - og den er limt på en avklippet pose.

3 poser fra Skitreffet




Laget en Make and take på treffet - en smart løsning på et posekort - laget 2 påskekort i tillegg - disse posene er kuttet til 15 cm høyde og bredden er 8 cm.

Flere kort fra Ski treffet.





Her noen stampscape:

Kort fra Ski-treffet i mars 2010



Her vært på Skitreff i helgen. Hadde en utrolig fin helg! Her er noe av det jeg laget: 2 herrekort. Det mørke liftet jeg fra på treffet. Vet ikke hvem som hadde laget det jeg liftet - men takk for inspirasjonen uansett.....ser i etterkant ting jeg kan forbedre - blant annet burde bildet vært mindre og plassert vinkelrett på kortet - men jeg kan jo lage et til! Noe jeg gjorde anderledes, var å clear embosse en stor swirl på det ensfargede panelet - og det skal jeg i hvertfall gjøre mer!

fredag 5. mars 2010

Flere kort fra Strømmentreffet


Denne gangen var det skissekonkurranse - her er mine bidag (og jeg ble trukket ut!) Lisbeth(Krumelure)i Scrapemagasinet hadde gitt maaaaange premier!

Kort fra Srømmentreff i februar 2010