tirsdag 20. april 2010

Kort fra Scraporama, våren 2010Jeg har kjøpt meg Martha Steward sitt Scor board - med hjørne til å lage konvolutter. Her er et korg jeg lagde av en konvolutt. Til egentlig å bare være en prøve på om jeg klarte å lage en konvolutt - syntes jeg det ble et fint bryllupskort.

De "dottene" på innsiden er laget ved hjelp av et "gitter" kjøpt hos Lines Hobby - distress er svampet igjennom gitteret. Blomsten har jeg kopiert fra Marianne - som satt ved siden av meg på treffet.

Artig bretteteknikk
Så har vi hatt en ny flott helg på Scraporama. Jeg fikk laget kun 2 kort. Hadde igrunnen bare behøvd å ta med meg en liten veske istedenfor halve bilen...her er et av kortene. Det lærte jeg av en demonsrasjon hos Lines Hobby.

mandag 12. april 2010

Box Card

Dette kortet fant jeg inspirasjon til her. Isteden for å lime fast innsiden, laget jeg et løst kort og stemplet samtidig teksten inni boxen slik at den kommer fram når kortet er tatt ut. Fikk brukt en ramme og en sommerfugl fra Nille (som jeg har hatt liggende en stund :-). Kortet måler 8cm x 15 xm x 1.5 cm. Jeg begynte med et kort som var 15 cm x 20 cm og gjorde som damen i vidoen sa....

En flyvende katt.


Stempel fra Stamps Happen, With a friend like you. Blomstene er sydd på med perler og kortet er embosset med en av Fiskars pregeplater. Kortet er 10 x 20 cm.