lørdag 9. juli 2011

Bokskort


,
,
Her har jeg laget et kort som blir til en boks når det åpnes. Bruksanvisningen fant jeg hos Splitcoaststampers. Jeg har brukt et veldig porøst papir med tørkede blader og blomster "innvevd" i strukturen. Veldig godt å jobbe med. Blomsten har jeg laget av samme papir. Diesen under blomsten er en Marianne dies. Alt her er kjøpt hos Lisbeth på Scrapmagasinet. (arkene kjøpte jeg på posesalg - fyll en pose for 50 kr.-, klarte ikke la være selv om jeg har nok papir til å lage kort ut i neste århundre...

søndag 3. juli 2011

Dette er innsiden. Selve fronten på posen.
Dette er fronten. Denn "flappen" løftes opp for å komme ned i oosen.
Posen er 13 cm bred og 20 cm høy.

Vintage pose
En pose jeg laget hos Birgit i går kveld.

Vintage pose
En pose jeg laget hos Birgit i går.

Pyntet maisboks


Pyntede maisbokser

Noen maisbokser jeg laget for en stund siden.

Vintage elgBlomsten er trykket ut med Maianne dies. Ca 8 stykker tror jeg. Vetet med vann - krøllet semmen - tørket med varmepistol og brettet i fasong.
Krona var litt for bøyd, Birgit måtte fram med hammeren - den ble litt ødelagt i hjørnene - men ble tross alt flatere....
Har visst fått tilla på elgen til Lisbeth hos Scrapmagasinet. Var i går kveld og lagde kort sammen med søster,n (Birgit). Vi hadde bestemt oss for å lage vintage poser og hadde utstyrt oss med allskens dill og dall. Jeg hadde med elgstempelet og sa den skulle være med på en pose. Birgit sa at jeg ihvertfall ikke måtte stemple den på mønsterpapir med roser - noe jeg da måtte gjøre med en gang.

lørdag 2. juli 2011

Tag kort


Et tag kort - embosset med muffin embossingfolder fra Craft Consepts kjøpt på Scrapmagasinet. Pyntet med muffinstempel kjøpt hos North Star Stamps.

Tag kortFant denne ideen et eller annet sted på nettet. Det er en tag (denne er 6x12 cm) som er brettet i bunnen og limt sammen. Jeg har tørrembosset den med er liten embossingfolder som kom sammen med et blad: Docrafts Creativity. Disse kan brukes til bordkort, da er det bare å tilpasse størrelsen til en liten sjokolade f.eks som en kan putte inni.

BryllupskortSønnen min skulle i bryllup og bestilte et kort. Kortet er 15x15 cm og brettet til et staffelikort. Hjertet på forsiden er en Doily Dies nummer DL 106 (kjøpt på Scrapmagasinet) All kartongen og charms'en er også kjøpt der. Teksten er skrevet ut på PC.

Kort med 3D motiv og selvlaget blomst


3D kort. Selve 3D motivet er funnet i et blad som het KREATV MIT KARTEN, utgave: sommer 2011. Det store hjertet er en Dolies Dies nummer DL 110, kjøpt hos Lisbeth på Strømmen, Scrapmagasinet. Blomsten er stanset ut fra forskjellige Marianne dies. Den er stanset ut av hvit Nillepapir - svampet med Tim Holz distress ink, Worn Lipstick - satt sammen med en splitbinder. Deretter fuktet jeg den med en mini mister (vann) krøllet den sammen lag for lag - tørket den med varmepistol (fordi jeg var utålmodig). Det lille hjertet er en Sizzix dies som kom sammen med embossingfoldere.

Ramme kort


Et ramme kort. Bunnen på boksen er 9.5 x 9.5 cm. Høydene er 2 cm. Har brukt en spellbinderdies til å stanse ut rammen. Rammen er 12x12 cm. Har trykket ur hjørne fra en sissix dies.

RammekortEt rammekort jeg laget etter et bilde jeg fant i et blad. Kortet mitt er 12 cm bredt, 13 cm høyt og 2 cm dypt. Jeg har satt på et kort på baksiden til å skrive i, og dette gjør at rammen står. Rammen er ca 3 cm bred - den er stanset ut med em Martha Steward punch.