tirsdag 30. august 2011

Digitalt stempel fra Kenny K


Her har jeg brukt et digitalt stempel fra Kenny K. Lastet ned fra denne siden. Bakgrunnspapiret er fra en Blokk med "gamle" skrifter, kjøpt hos Joanna Sheen for lenge siden. Filmremsen har jeg stanset ut av en Tim Holz dies, Filmstrip frames. Stanset den ut av noe vellumaktig papir (?) og farget den svart med Promarker. Den lille rundingen har jeg stanset ut fra en veske som gikk i stykker. (mottoet er IKKE kast noe) (men det blir veldig fullt etterhvert...) Rundingen har fått et lag med Diamond Glaze) Selve layouten på kortet har jeg liftet fra en eller annen - husker ikke hvem desverre.

Bursdagskort til OdaEt kort jeg har liftet fra en eller annen - finner det ikke igjen. Men, men - har i allefall brukt papir fra Maja Design og en papir rosett, stanset ut med Tim Holz sin dies.Navnet er klistremerker og for å få det blankt, har jeg brukt Diamond glaze. Hjertepynten er fra Nille. Kortet er 6" x 5".


mandag 29. august 2011

Konfirmasjonskort

Et konfirmasjonskort. Jeg fant inspirasjonen her. Fronten på kortet mitt er 4,5 x 5 tommer.Hele kortet er 11 tommer. Jeg har preget ved 5-5,5 og 6 ", for å få bretten i bunnen. Likte spesiellt godt lukkingen av dette kortet. Veldig enkelt. Den store hvite blomsten har jeg laget av 200 grams akvarellpapir. Bruksanvisningen fant jeg her. Teksten er fra Storyteller. Papiret er fra Mejadesign - svertet med Memento - London fog.


Hjerteboks
Oppskriften på denne hjerteboksen fant jeg her.


søndag 28. august 2011

Vintage konfirmasjonskort.
Dette kortet har jeg liftet fra Grethe. Se link her.
Jeg har laget sommerfulglene ved å stanse ut en sommerfugl i Nille papir med Doily Dies. Kjøpt her, hos Lisbeth på Sctapmagasinet. Jeg fargela den såvidt med svamp og Distress ink - worn lipstick og embosset den med UTEE. Resultatet blir en florlett skinnende sommerfugl. Hjertet i bakgrunnen er en Nelly Snellen dies, også fra Scrapmagasinet. Kjøpt her.


lørdag 27. august 2011

Herrekort med bil


Inspirasjon til dette kortet fant jeg her.

Bilen er fra en Stempelplate jeg har kjøpt på Scrapmagasinet som heter Nostalgica Classic Cars - fra Papermania.

Panelet har jeg embosset med en embossingfolder fra Sizzix-Tim Holz Alteration. Landskapsmotivet har jeg satt sammen med Stampscape.


Rammekort
Et bestillingskort fra en venninde. Oppvaven lød: mann, 60 år, har kjøpt seg hytte, liker whiskey og gaven er en kikkert.

Tutorial til rammekortet er her.
lørdag 20. august 2011

Konfirmasjonskort


Et bestillingskort på konfirmasjon, jente.

Konfirmasjonskort

Et bestillingskort på jente konfirmsjonskort.

Kommodekort


Var på torsdagstreff hos Lisbeth, og fikk laget en kommode. Et kort sønnen min bestillte til en venninde.


Origamiboks


Var på Torsdagstreff hos Lisbeth, og fikk laget en origamiboks til.

mandag 15. august 2011

Origami boksEn origami boks. Jeg har laget samme type boks tidligere, men kom ikke på å lime ned "tuppene" og lage lokk. Beskrivelsen til denne fant jeg i Ett Trykk 4/11.

Ramme kort


Kom på at jeg hadde en del papprammer liggende. "Embossed frames" fra ancestry.com. Fikk lyst til å lage rammekort av de. Litt mange kanskje, men det var moro!

Kort med stor spenne - Dåpskort


Samme teknikk som nedenfor. Ganske annvendelig egentlig.

Kort med stor spenne - Big buckle card


Ideen til dette kortet fant jeg her.

Dåpskort til Marthe KristinFant denne kommode malen i Ett Trykk nummer 4/2011 og falt pladask for den hvite kommoden. Syntes det ble til å spise opp...

søndag 7. august 2011

Bursdagskort
Et bursdagskort med form som en fyrstikkeske. Jeg fant malen her. Målene på kortet er 5" x 5 2/8". Blomstermotivet er stemplet med et nytt stempel jeg kjøpte på Scrapmagasinet. Det er fargelagt med PanPastell. Siden jeg har så få farger (Birgit og jeg kjøpte 10 hver...og hun er ikke her nå!) har jeg bare bruk 3. Først stemplet geg med Rangers Watermark Restist, så fargela jeg med Raw umber Tint - det rosa er Magenta Tint og det grønne er Phthalo green tint. Papiret med skrift er fra et leksikon. Svertet med Distress ink - Victorian Velvet. Mønsterpapiret er fra en TILDA collection.