mandag 31. oktober 2011

Bryllupskort


Et kort laget til en kollega. Ideen fant jeg her. Hos Metoo på Rubberstamps. Rimelig godt kopiert vil jeg si!
Selve kortet er 15x15 cm.

Kort og "Goodie bag topper"2 ting laget med "Chokolate smile" kjøpt hos Mo´s digitale pencil. Kortet er 15x 15 cm. Godteripose toppen er laget av en stor Spellbinder die som er brettet i 2. Bredden på toppen er 14 cm. Den er laget av kartong med en lys kjerne. Jeg tørrembosset kartongen og brukte sandpapir for å få fram den embossede effekten.

lørdag 22. oktober 2011

Fargelegging med Prisma fargeblyanter


En pose jeg har laget som vertinnegave. Prisma farger jeg har brukt til fargelegging:
Hår: 997 Beige - 943 Burnt Ochre - 946 Dark Brown
Ansikt: 927 Light Peach - 939 Peach - 928 Blush Pink
Denim Shorts: 1023 Cloud blue - 904 Light cerulan blue - 906 Copenhagen blue
Grå T-shirt: 1060 Cool Grey 20% - 1051 Warm Grey 20%
Sjokoladen: 947 Dark umber - 944 Terra Cotta

Motivet er "Chokolate smile" kjøpt hos Mo´s digitale pencil for 3$. Det er klippet rundt motivet og jeg fargela sårkantene med promarker - cool grey.

Tekststempelet og kaffekopp stempelet er fra North Star Stamps.

Papiret er fra Panduro - og jeg har svertet kantene med Distress ink/fired brick.


Fargelegging med Prisma fargeblyanterVar på torsdagstreff hos Lisbeth på Scrapmagasinet - og ble inspirert av Bente til å kjøpe Digistamp fra Funky Kit og fargelegge de med Prima fargeblyanter. Her er mine første forsøk.

AluminiumsfolieHer har jeg brukt aluminiumsfolie. Krøllet den - rettet den ut med en brayer. Limt den på kartong med decopage lim. (på hunden malte jeg folien med rosa acrylmaling før jeg hadde på lim) Så limte jeg på en serviett - og hadde decopagelim på.

Metall Tape

Forsøk med metall tape. Skiltet er opprinnelig et metallskilt som jeg kjøpte på Skitreffet. Størrelse 12" x 4". Limte på bokstaver kuttet ut i Bazill, diverse magic mesh og litt annet stash. Limte på metall tape fra Biltema og brukte svart akrylmaling og alcoholblekk.

Boken er 4" x 9".

Boksen er en Q-tips boks kjøpt på Coop, størrelse 3.5" x3.5".

Kort fra Skitreff 14. - 16. oktober 2011


Dette kortet er 5 7/8 " x 5 7/8" (da passer det best i clearbagen..

De små motivene er 2" x 2". De er semplet først så embosset og svertet.


kort fra Skitreff 14. - 16. oktober 2011


Så en flott modell i butikken på treffet. Måtte prøve å lage noe lignende. Har brukt et utklipp fra et ark med gamle biler. Limte motivet på en tykk kartonf og hadde på Crackle Accent fra Inkssentials. Kortet er 4" x 8".

Kort fra Skitreff 14. - 16. oktober 2011Et kort med en bretteteknikk jeg liftet fra Marianne. Kortet er 6" x 6" når det er brettet sammen. Kartonen er kuttet i 12" 6 " og preget - kuttet på 3" - 4" - 6" - 7". Hjertet i fronten er en Cherry Lynn dies.

kort fra Skitreff 14. - 16. oktober 2011
Et staffelikort laget med metalltape. Kortet er 11 x 15 cm. Fronten har jeg laget ved å stanse ut en Spellbinder ramme - legge den på kartong - lime metall tape p over og kline det hele ned med svart akrylmaling og alkohol blekkk og Inka Gold. Så moterte jeg på et utklippsmotiv.


Kort fra Skitreff 14. - 16. oktober 2011

Endelig var vi på Skitreff igjen! Som vanlig var det et flitt opplegg. Vi fikk god mat (det er jo viktig). Denne gangen satt jeg flankert av Jorun Møien og Stine Wasenius Dahl. Det var veldig godt selskap! Hadde planer om å lage kort med den nye metalltape teknikket - og det ble det noen av.
Det øverste kortet er et posekort. Størrelse 9 x 15 cm. Fronten på posen (når klaffen åpnes) er metall tape fra Biltema - tørrembosset i Bigshot og dekorert med svart akrylmaling og alkoholblekk.

Neste er et bokkort. Størrelse 11 x 15 cm. Ryggen er 2 cm. Har brukt en Spellbinder ramme som er "svertet" med et flott medium kalt Inka-Gold. Forsiden er laget på samme måten som over. Sommerfuglen er en Cherry Lynn dies. Den er embosset med Utee. Blomstene er laget ved hjelp av Marianne dies.


Treff i Skedsmohallen 24 og 25 september 2011
Hadde to kjempekoselige dager i Skedsmohallen. Handlet kanskje litt mer enn jeg hadde tenkt! Her er 2 av kortene jeg laget. Det ene er et enkelt julekort der jeg brukte en Tim Hold dies, det andre er et brettekort. Brettekortet laget jeg med et utklippsark vi fikk på treffet. Her gjorde jeg det kunststykke å sette på bildet opp ned - men det er vel det som kalles kunstnerisk frihet...Brettekortet er i størrelse 6 x 6 tommer. Den venstre siden er 1.5 " bred og 6" høy. Den er kuttet ut med en Marianne Lacé dies. Den er kjøpt hos Lisbeth på Scrapmagasinet. Front bretten på kortet er 1"(preg på 1", 2" og 7" - kutt på venstresiden fra 1" til 6")