lørdag 28. april 2012

Konfirmasjonskort


Motiv fra North Star Stamps.

HUS BOK

Har utvidet Husboken til å gjelde alle slags hus (gikk tom for ideer!). Et fuglebur er også et slags hus... Det ble med flere ting hjem fra Bikuben i går. Et produkt fra Ranger som heter Patina. Det er en maling som er laget spesielt til metall. Det er ikke gjennomskinnelig som alkoholblekket. Det fungerte veldig bra på charms.  Her har jeg kuttet ut Tim Holz dies - bird cage - fra en brusboks, og tørr embosset det - og hatt på Patina. Nedest har jeg limt på endel flate perler fra et perlekjede oppå en bit gardin. Det var meningen det skulle bli noe annet - men det er det jo bare jeg som vet :-)
HUS BOK

Her har heg brukt de nye stemplene fra Dyan Raevely. Right up your street - DYR 34438. De ble med hjem etter messen i forrige uke! Mulig jeg setter på noen blomster senere - men syntes kanskje det holder med alle de knappene som ser ut på verden.

HUS BOKFlere sider til boken min.  Birgit og jeg var på Bikuben i går og kjøpte noen nye "Dies" Tim Holz hadde kommet med noen nye - og jeg falt for dette huset. Blomstene er kuttet ut med Marianne Dies. Figurene har jeg funnet i haugen jeg har av stasj... For å få litt liv i huset - l jeg en bit av en gammel gardin bak, så det syntes gjennom vinduene.

onsdag 18. april 2012

HUS BOK

I kveld har jeg fått laget en måne/sol på 1/2 parten av sidene. Også har jeg begynt på en side. Taket er fra en side med alkoholblekk på glossy papir som Birgit og jeg eksprementerte med her om kvelden. resten er i grunnen andre rester som jeg ikke har hatt hjerte til å kaste. Tror denne boken skal bli full av restehus - målet må være at de ikke skal se ut som om det er laget i barnehagen - og det målet kan bli vanskelig å nå! Har hatt cracle paint på solen her - spennende å se hva det blir når det krakkelerer - da skal jeg dekke det med distress stain - det får de jo ikke lov å leke med i barnehagen. Fortsettelse følger.

mandag 16. april 2012

HUS BOK


Flere bilder av kveldens gjøremål. Jeg har tenkt å lage hus av forskjellige materialer og lime inn i boken min. Det kan være stoff - knapper - boksider - . Det bør være en sol/måne på hver side - og det må være blomster på hver side - men først må jo disse sidene prepareres....

HUS BOK


Det jeg holder mest på med nå er klin og klæsj.....Har kjøpt mye malinger av diverse slag - ble helt bitt av basillen når Dyan Raevely og Tim Holz var på Bikuben. Nå skal jeg lage en bok - har en plan med det hele....Nå har jeg kuttet opp kartong av diverse kvaliteter (2 er av melkekartong) til 6 x 4 tommer. Den har jeg dekket med Gesso (svart og hvit) her og der. Neste trinn er å male den med Distress stain / Dylusions ink sray / acrycic paint dabber. Planen min går ut på at det skal være HUS i denne boken (for det skal bli en bok). Og siden jeg skal lage hus, bør det være himmel og jord også. Så det jeg skal lage er alt mellom himmel og jord - den var fin vel! Her er bilder av det jeg har laget så langt. Dette må tørke før jeg får gått videre i prosessen.

lørdag 14. april 2012

Roser er rødeJeg tar mange kurs på et nettsted som heter My creative Classroom. Det er ikke alle kursene jeg er like fornøyd med - og mye kan jeg fra før. Med det er artig å være med alikevel - anbefales! Her er et bidrag til et kurs som heter Let's Get Grungy. Er ikke helt fornøyd med dette - men syntes rosene ble fine. Har kuttet de ut i Grunge Paper, med dies fra Lea'bilities. Kjøpt på Scrapmagasinet selvfølgelig.. Dekket de med Distress cracle pain. Når det var tørt dabbet jeg de med distress stain fired brick og pine needles. Brukte varmepistol mellom hvert lag og brukte flere lag til jeg ble fornøyd.

tirsdag 10. april 2012

Resirkulert rekesalatboks


Se hva en kjedelig rekesalatboks kan bli ved hjelp av litt decoupage. Jeg har eksprementert med litt forkjellige typer papir og lim. Først hadde jeg Gesso på hele boksen for å grunne. På boksen tok jeg først på Galerie Decoupage (Europris), så limte jeg på en serviett. Når dette var tørt (tok ikke på decoupage på oversiden av servietten) sprayet jeg med Dylusions ink spray. Ventet til det tørket. Prøvde å tørke med varmepistol - men det var dumt! Så stemplet jeg svarte blader med Archival ink. Til slutt dekket jeg det hele med Galerie Decoupage (Europris).

På lokket brukte jeg Claudine Hellmuth Studia Multimedium Matte. Dekket lokket med det og boksider som jeg har hatt liggende i "sprayboksen" min. (legger alltid boksider i den boksen der jeg sprayer - så er ikke det overskytende blekket bortkastet!) Stemplet de med Archival svart ink og bladstempel. Dette ble en veldig fin overflate. Det fargede blekket ble smurt utover av limet, men det gjorde ikke noe.

Blomstene er kuttet ut med Tim Thotz Tattered Florals - den minste og nest minste - 2 av hver og en kjøperose i midten. Kuttet de ut av ganske tykt papir - noe jeg har kjøpt for lenge siden på Binders (og da het det Binders..) Moonrock fra FOLIA. Brukte gult papir og sprayet med Dylusions ink spray og Perfect Pearl mist Pewter (det ble ikke så fint.. Blonden rundt er limt på med limpistol.

fredag 6. april 2012

Et enkelt kort og en vin tag.Et enkelt kort jeg fikk inspirasjon til på siden til "My favorite things". De hadde en reklame for en ny dies som kuttet "bannere" Det klarte jeg å kutte selv! Her har jeg brukt litt restepapir. Det har jeg jo endel av... Rosetten er Sizzix sin, Tim Holtz Alteration. Kortet er 4 1/2 x 6 tommer. Tagen er 7 1/2 x 3 tommer. Hullet er 2 3/8 i diameter. Det kunne vært mindre. På rosetten på tagen har jeg limt et ett tall og dekket alt med Diamond Glaze.Liten kurv pyntet med roser.

Denne lille kurven fant jeg inspirasjon til her på You Tube. Den er laget av bølgepapp (noe innpakning jeg fikk da jeg bestillte bøker - er flink til å resirkulere) Kartongen er kuttet i 5 1/2 x 51/2 tomme. Jeg scoret 1 3/4 tomme inn fra alle 4 sidene og klippet opp slik at den kunne brettes til en kurv. Lagde hull med "Cropadile" (?) og monteret den sammen med en splitbinders. Ser etterpå at splittbindersen kunne vært satt andre veien - der skjuler jeg jo alikevel den med en blomst.

Kort med selvlaget blomst fra en reklamekatalog.

Dette kortet fant jeg ideen til her på youtube. Den er kalt:Junk mail flower. Jeg har brukt Sizzix flovers 2 og 3, 5 stk av hver. Satte de sammen med en splitbinders. Krøllet de sammen en og en og pakket de ut igjen. Den ble så sprayet med Perfect Pearls Mist - Sunflower Sparcle. Panelet er fra Papermania Docrafts: Bookprint. Svertet med Distress ink , "mustard seed". Svirlene og tekststempelet er fra North Star Stamps.


Kort med kurv


Kjøpte en kurv dies på Scrapmagasinet. Det tok en stund før jeg fant ut at den kunne pyntes med silkebånd. Syntes denne ble fin, pyntet med små filtblomster oppi, og selvlagde "rullede" blomster rundt.